logo 1

Lemmi & Sipho Festival Sling Bags zijn de perfecte mix van tijdloos Afrika, een modieus ontwerp en een sublieme kwaliteit. Handgemaakt in Kaapstad met duurzaam eco leather en Shweshwe design stoffen.

Lemmi & Sipho iFestival_Orange_s een aantal jaar geleden opgericht in Kaapstad. Inmiddels zit een groot deel van het klantenbestand in Europa en zijn Lemmi & Sipho veelvuldig te zien op fashion shows en in tijdschriften.

Voor de festival sling bags is gebruik gemaakt van Shweshwe design. Het Shweshwe patroon wordt in Zuid Afrika ook wel “Blaudruk” genoemd. Al deze katoenen stoffen zijn met drukke geometrische patronen geverfd en worden op grote schaal gebruikt voor traditionele Zuid-Afrikaanse kleding. Oorspronkelijk waren de stoffen indigo geverfd maar tegenwoordig zijn alle denkbare kleuren en patronen te krijgen. Door de populariteit van de stoffen in Zuid Afrika wordt Shweshwe ook wel omschreven als het ‘Denim’ van Zuid-Afrika. Ook zijn de patronen populair op de catwalk.

De Festival Sling Bags van AJA Jewels zijn niet alleen erg handig qua formaat maar zijn ook een must op elk festival! Klik hier voor de collectie van Lemmi & Sipho.

Wil je zien welk team jouw unieke tas heeft gemaakt? Bekijk dan het filmpje hieronder!