colette_366x200

Wil je weten wie de prachtige kanten sieraden van mijn collectie Colette Bracelona maakt? Bekijk dan het filmpje hieronder en maak kennis met Susanna!

Colette Barcelona maakt sieraden van vintage materialen, kant en guipure kant. Guipure kant is een kantklos methode en wordt zowel in delen als in een keer van boven naar beneden geklost. Door heel Europa heeft elke streek zijn eigen kantklos karakteristieken.

Susanna besteedt veel tijd aan het vinden van haar materialen. Ze struint markten en antiek zaken over de hele wereld af. Dit doet ze niet alleen voor de kanten stukken, maar ook voor de andere onderdelen van het sieraad. Zo kan het halssnoer van je ketting van een antiek kastje komen of een kraal van een oude kroonluchter. Susanna maakt elk sieraad met de hand, van ontwerp tot eindproduct. Het kant wordt bewerkt met speciaal materiaal zodat het lang meegaat en niet vuil wordt. De overige onderdelen zijn nikkel- en allergie vrij.

Het bijzondere aan de gehele collectie van Colette Barcelona is dat elk sieraad een ‘Pieza Unica’ is. Oftewel, elk stuk is uniek en geen sieraad is hetzelfde. Er bestaat geen tweede exemplaar wat exact hetzelfde oogt!

De sieraden van Colette Barcelona laten je vrouwelijk en uniek voelen met een vintage uitstraling.

“Charming handmade necklaces and garments made of original and elegant antique laces exclusively found in sewing and craft stores and vintage markets from all over te world.”