Heb je vragen die je hier niet op de site hebt kunnen terugvinden? Stuur even een mailtje naar info@ajajewels.nl en wij beantwoorden jouw vraag zo spoedig mogelijk!

 

Verzenden en kosten

Wij streven ernaar jouw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen. De standaard verzendkosten bedragen binnen Nederland €1,95. Indien je een clutch of Festival Sling Bag hebt besteld bedragen de verzendkosten 3,95. Een bestelling boven de 50 euro verzenden wij gratis.

 

Retourneren

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar voor ons geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij AJA Jewels heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na de factuurdatum.

Retourneren is vrij eenvoudig. Je stuurt een mailtje naar info@ajajewels.nl met even een korte beschrijving van de artikelen die je wilt terugsturen en of je het artikel wilt omruilen of geld terug wilt. Wij sturen jou dan het adres waar je het pakketje naartoe kan sturen.

Na ontvangst van de retourzending wordt het bedrag direct teruggestort op je bankrekening. Dit duurt maximaal 5 werkdagen. Dit geldt ook voor als je het artikel wenst om te ruilen tegen iets anders.

Houd er rekening mee dat AJA Jewels een retourzending alleen in behandeling neemt als deze in de originele staat inclusief de verpakking wordt teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die je wenst te retourneren of om te ruilen in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Wanneer je het te retourneren artikel wilt omruilen voor iets anders, nemen wij de kosten voor de nieuwe verzending op ons.

 

Betaling

AJA Jewels accepteert onderstaande betalingsmethoden:

iDeal: Ideal is een veilige, eenvoudige en snelle manier van online betalen. Wie gebruik maakt van internetbankieren kan direct betalen met iDEAL. Kies gewoon je bank en volg de stappen.

Overige betaalmethoden: Webshopgiftcard

Wil je het bedrag overmaken? Dat kan ook, stuur dan even een mailtje!